Welkom bij 
VRIJE LAGERE school Hartelust!

Ouderteam

Met een hart voor Hartelust

Wat is een ouderteam?

Het ouderteam is een groep van gewone ouders zoals jij en ik, die hun steentje willen bijdragen om van de school een leuke, gezonde en leerrijke plek te maken.  Wij werken als spreekbuis tussen directie, leerkrachten, kinderen en ouders.

Wat doen wij?

Het ouderteam organiseert regelmatig activiteiten die geld in het laatje brengen zoals de kinderfuif, kienen, … . Met de opbrengst van deze activiteiten steunen wij verschillende projecten van de school in overeenstemming met de directie en leerkrachten, zoals de aankoop van iPads, sint cadeautjes, een nieuw speeltuig, een grasmat  …Verder steken wij ook graag een handje toe bij de activiteiten georganiseerd door de school zelf, bv. het jaarlijkse mosselfeest.

Kan ik lid worden van het ouderteam?

Absoluut! Wij zoeken steeds enthousiaste ouders die mee willen denken en organiseren. Dus aarzel niet en neem contact op met het oudercomité via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Twijfel je nog, geen probleem, je bent ook steeds welkom op één van onze vergaderingen om de sfeer op te snuiven. Wij zijn overtuigd dat je daarna zeker wil terugkomen om dit toffe team te vervoegen!Wil je geen lid worden van het oudercomité, maar toch af en toe de handen uit de mouwen steken tijdens één van onze activiteiten? 
Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij geven jou een seintje wanneer er activiteiten gepland zijn.

Wanneer zijn de vergaderingen?

Je bent welkom in de leraarskamer van Campus Kerkstraat om 20.00u. Kan je een keer niet aanwezig zijn op een vergadering? 

Geen probleem, je ontvangt het verslag per mail zodat je volledig up-to-date blijft. Verder kan je de verslagen van voorgaande vergaderingen ook nalezen op deze site.