Welkom bij 
VRIJE LAGERE school Hartelust!

Sportraad

Want sporten is top!

Wat is de sportraad?

De sportraad is een groep van gewone ouders zoals jij en ik, die hun sportief steentje willen bijdragen om de school te ondersteunen in allerlei sportieve en bewegingsactiviteiten. Daarbij krijgen we ook de kans om alle activiteiten mee te evalueren en deze feedback terug te koppelen naar directie en leerkrachten.  Zo kunnen alle activiteiten nog leuker, vlotter en veiliger verlopen.

Wat doen wij?

De sportraad organiseert, ondersteunt en begeleidt tal van activiteiten zowel tijdens de schooluren als na de schooluren. Denk aan onze ‘Griezeltocht’, ‘Gek op de speelplek’ of ‘Levensloop’ als buitenschoolse activiteiten maar ook activiteiten zoals langlaufen, sportdagen, schaatsen, kronkeldiedoe en de fietsdag nemen we voor onze rekening.Verder steken wij ook graag een handje toe bij de activiteiten georganiseerd door de school zelf, bv. het jaarlijkse mosselfeest.

Kan ik lid worden van de sportraad?

Graag zelfs! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken!Twijfel je nog, geen probleem, je bent ook steeds welkom op één van onze vergaderingen om de sfeer op te snuiven.  Dan zal alle twijfel verdwijnen zoals sneeuw voor de zon ?.Heb je weinig tijd maar wil je toch af en toe die sportieve handen uit de mouwen steken tijdens één van de activiteiten? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  en dan contacteren wij jou vrijblijvend om te horen of je kan helpen.

Wanneer zijn de vergaderingen?

Wij houden ongeveer een zestal vergaderingen per jaar om activiteiten te evalueren en om de komende te plannen.  Kan je een keer niet aanwezig zijn op een vergadering? Geen probleem, je ontvangt het verslag per mail zodat je volledig up-to-date blijft.Wij kijken alvast uit naar een sportief jaar voor onze kinderen, hopelijk jij ook!