Welkom bij 
VRIJE LAGERE school Hartelust!

Pika

Pika Pauw

Ik ben Pika. Ik w​eet eigenlijk nog niet zo goed wat mijn talent is. Gelukkig heb ik mijn vriendjes en de grote baobab, samen met hen ontdek ik waar ik goed in ben. Ga jij mee op zoek naar mijn en jouw talent?

Mon Muis

Ik ben Mon muis. Ik help Gina graag als ze niet goed hoort wat onze vrienden kort bij de grond vertellen. Dan klim ik langs Gina’s poten over haar nek omhoog en vertel ik haar wat er beneden gezegd wordt. Ik ben klein maar ook heel pienter. Ik kan heel goed rekenen, dat is mijn grootste talent.

Oscar Olifant

Ik ben Oscar olifant. Ik ben een beresterke jongen. Ik kom uit India en ik ken onze taal nog niet zo goed. Gelukkig helpen de andere dieren én de grote baobab mij met taal. Ik sta altijd klaar om Aro aap op te vangen als hij per ongeluk toch eens valt tijdens één van zijn gekke kunstjes. Kracht is mijn grootste talent.

Gina Giraf

Ik ben Gina giraf. Ik heb een lange nek en ik ben al heel groot. Daardoor kan ik al van ver zien of er regenwolken aankomen. Verder kan ik heel goed moppen vertellen, dat is mijn grootste talent.

Aro Aap

Ik ben Aro aap, ik slinger graag van tak tot tak. Ik lijk nooit moe te worden. Ik kan ook geweldig goed turnen, ik kan salto’s maken als een echte acrobaat uit het circus! Dat is mijn grootste talent.

Grote Boabab

Ik ben de grote baobab. Ik ontvang alle dieren met open armen en leer hen over de grote wereld. Ik leer de andere dieren ook hoe ze met elkaar kunnen omgaan en ik help elk dier om zijn eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen..